peisaj munti Avrig

DESPRE NOI

In inima Muntilor Fagaras, la 7 km de orasul Avrig, Casa de Vacanta Paraul Rece este amplasata intr-o locatie mirifica, la baza traseului spre Lacul Avrig. Aspectul exterior al pensiunii imprumuta elemente din arhitectura austriaca, iar peretii placati cu piatra incadreaza pensiunea in stilul montan. Structura cladirii imbina in mod placut elementele moderne cu cele rustice. Conditiile ideale de relaxare sunt asigurate atat prin calitatea serviciilor, cat si prin facilitatile pe care camerele le pun la dispozitia clientilor sai.

DRUMETII

Ai chef de drumetie? Vino sa vezi niste peisaje de vis si sa iti si testezi limitele. Suntem amplasati la poalele Muntilor Fagaras, si de aici poti urma mai multe trasee turistice, unele care duc pana sus in creasta.

In capatul vaii se afla Poiana Neamtului, la 750m altitudine. De aici porneste poteca spre Cabana Barcaciu, de unde puteti ajunge spre Serbota si Negoiu, spre Lacul Avrig sau spre Suru. Alte obiective sunt Vf. Budislavu, Vf. Ciortea, vf. Turnul Lacului.

AGREMENT

Poate vrei doar sa petreci niste zile linistite, la aer curat, in conditii de comfort?

In incinta cabanei noastre poti beneficia de o gama variata de servicii si agrement pentru orice varsta. Daca vremea nu este frumoasa afara, te poti relaxa in interior cu rummy, sah, table, tenis de masa, biliard sau karaoke. Pentru activitati in aer liber avem teren sintetic pentru fotbal, volei sau tenis, si teren de joaca pentru copiii mici.

FACILITATI

bucatarie complet utilata

living cu semineu, cu o capacitate de 50 de locuri

sala de conferinte

piscina interioara

masa de biliard

terasa acoperita, cu o capacitate de 40 locuri

teren si spatiu de joaca pentru copii

parcare proprie, cu supraveghere video

gratar si cuptor de paine

ciubar pentru scaldat

web design by

logo karis dev