Rezervari

Contacteaza-ne

muntii fagaras

Conditii si politica de rezervari

Rezervarea se face prin plata unui avans de 50 %(pentru o singura noapte de cazare 100% in avans), pentru cazare si pentru mese, prin depunere numerar la orice sucursala Bancpost din tara sau prin transfer cu ordin de plata din cont bancar de la orice alta banca, in contul firmei noastre.

Cazarea(check in) se face incepand cu ora 15.00, predarea camerei(check out) cel mai tarziu la ora 11.00.

Perioada, durata si conditiile sejurului agreate la momentul rezervarii nu se mai pot modifica dupa inregistrarea rezervarii(momentul platii avansului).

Diferenta dintre contravaloarea totala a sejurului achizitionat si avansul de 50 % platit pentru rezervare se plateste integral la sosire, la momentul cazarii(check in).

Daca nu se consuma integral toate serviciile(zilele de cazare, mesele, etc…) aferente sejurului achizitionat, se plateste integral contravaloarea acestora, avand in vedere ca acestea sunt pregatite si se afla la dispozitia turistului, pe toata durata sejurului, conform intelegerii de la momentul rezervarii. In cazul in care din diferite motive, turistul renunta la rezervare, avansul se va folosi pentru acoperirea pierderilor comerciale rezultate cu retinerea camerei pe perioada rezervata si a cheltuielilor cu alimentele necesare realizarii meniului aferent pachetului,turistul renuntand astfel la suma platita ca avans.

Turistul este obligat sa solicite si sa pastreze bonul fiscal pentru orice plata efectuata.

Prin plata avansului si a rezervarii sejurului, turistul agreeaza conditiile de mai sus si isi da acordul la acestea.